Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods Physical Chemistry
Putnik, M. (2021). Određivanje sadržaja kalcija u uzorku soka pomoću kalcijeve ionsko - selektivne elektrode (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:403302
Putnik, Matea. "Određivanje sadržaja kalcija u uzorku soka pomoću kalcijeve ionsko - selektivne elektrode." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:403302
Putnik, Matea. "Određivanje sadržaja kalcija u uzorku soka pomoću kalcijeve ionsko - selektivne elektrode." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:403302
Putnik, M. (2021). 'Određivanje sadržaja kalcija u uzorku soka pomoću kalcijeve ionsko - selektivne elektrode', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:403302
Putnik M. Određivanje sadržaja kalcija u uzorku soka pomoću kalcijeve ionsko - selektivne elektrode [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2025 February 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:403302
M. Putnik, "Određivanje sadržaja kalcija u uzorku soka pomoću kalcijeve ionsko - selektivne elektrode", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:403302