prikaz prve stranice dokumenta Toksičnost zbog prekomjernog opterećenja željezom
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Toksičnost zbog prekomjernog opterećenja željezom

Živković, Katarina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Biochemistry and Toxicology

Cite this document

Živković, K. (2021). Toksičnost zbog prekomjernog opterećenja željezom (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:592777

Živković, Katarina. "Toksičnost zbog prekomjernog opterećenja željezom." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:592777

Živković, Katarina. "Toksičnost zbog prekomjernog opterećenja željezom." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:592777

Živković, K. (2021). 'Toksičnost zbog prekomjernog opterećenja željezom', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 October 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:592777

Živković K. Toksičnost zbog prekomjernog opterećenja željezom [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2021 October 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:592777

K. Živković, "Toksičnost zbog prekomjernog opterećenja željezom", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:592777

Islandora Bookmark - Please login to use this feature