Utjecaj poznavanja uputa vezanih uz prehranu i prehrambenih navika na učinkovitost antikoagulantne terapije varfarinom kod pacijenata u ruralnim sredinama
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Biochemistry and Toxicology
Cite this document
Kurtović, J. (2021). Utjecaj poznavanja uputa vezanih uz prehranu i prehrambenih navika na učinkovitost antikoagulantne terapije varfarinom kod pacijenata u ruralnim sredinama (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:517153
Kurtović, Jelena. "Utjecaj poznavanja uputa vezanih uz prehranu i prehrambenih navika na učinkovitost antikoagulantne terapije varfarinom kod pacijenata u ruralnim sredinama." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:517153
Kurtović, Jelena. "Utjecaj poznavanja uputa vezanih uz prehranu i prehrambenih navika na učinkovitost antikoagulantne terapije varfarinom kod pacijenata u ruralnim sredinama." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:517153
Kurtović, J. (2021). 'Utjecaj poznavanja uputa vezanih uz prehranu i prehrambenih navika na učinkovitost antikoagulantne terapije varfarinom kod pacijenata u ruralnim sredinama', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:517153
Kurtović J. Utjecaj poznavanja uputa vezanih uz prehranu i prehrambenih navika na učinkovitost antikoagulantne terapije varfarinom kod pacijenata u ruralnim sredinama [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2025 January 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:517153
J. Kurtović, "Utjecaj poznavanja uputa vezanih uz prehranu i prehrambenih navika na učinkovitost antikoagulantne terapije varfarinom kod pacijenata u ruralnim sredinama", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:517153