prikaz prve stranice dokumenta Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa  primjenom makroporoznih smola
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola

Šarić, Dario
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Chemistry and Ecology

Cite this document

Šarić, D. (2022). Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043

Šarić, Dario. "Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043

Šarić, Dario. "Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043

Šarić, D. (2022). 'Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 12 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043

Šarić D. Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 June 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043

D. Šarić, "Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043

Please login to the repository to save this object to your list.