Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Process Design and Construction Materials
Cite this document
Radiković, E. (2022). Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od jabuke (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401499
Radiković, Emili. "Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od jabuke." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401499
Radiković, Emili. "Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od jabuke." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401499
Radiković, E. (2022). 'Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od jabuke', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401499
Radiković E. Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od jabuke [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 September 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401499
E. Radiković, "Optimizacija procesa proizvodnje i karakterizacija voćnog vina od jabuke", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:401499