master's thesis
Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike

Bobovec, Josipa
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods
Engineering Chemistry

Cite this document

Bobovec, J. (2022). Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235

Bobovec, Josipa. "Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235

Bobovec, Josipa. "Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235

Bobovec, J. (2022). 'Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235

Bobovec J. Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2022 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235

J. Bobovec, "Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235

Please login to the repository to save this object to your list.