Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Chemistry and Ecology
Perić, M. (2022). Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436
Perić, Marija. "Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436
Perić, Marija. "Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436
Perić, M. (2022). 'Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436
Perić M. Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436
M. Perić, "Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436