prikaz prve stranice dokumenta Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala

Perić, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Chemistry and Ecology

Cite this document

Perić, M. (2022). Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436

Perić, Marija. "Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436

Perić, Marija. "Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436

Perić, M. (2022). 'Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436

Perić M. Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2025 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436

M. Perić, "Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436

Please login to the repository to save this object to your list.