prikaz prve stranice dokumenta Spektrofotometrijsko određivanje florotanina i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata alge Cystoseira compressa dobivenih primjenom eutektičkih otapala
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Spektrofotometrijsko određivanje florotanina i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata alge Cystoseira compressa dobivenih primjenom eutektičkih otapala

Markulinčić, Marko
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Chemistry and Ecology

Cite this document

Markulinčić, M. (2022). Spektrofotometrijsko određivanje florotanina i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata alge Cystoseira compressa dobivenih primjenom eutektičkih otapala (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475220

Markulinčić, Marko. "Spektrofotometrijsko određivanje florotanina i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata alge Cystoseira compressa dobivenih primjenom eutektičkih otapala." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475220

Markulinčić, Marko. "Spektrofotometrijsko određivanje florotanina i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata alge Cystoseira compressa dobivenih primjenom eutektičkih otapala." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475220

Markulinčić, M. (2022). 'Spektrofotometrijsko određivanje florotanina i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata alge Cystoseira compressa dobivenih primjenom eutektičkih otapala', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 January 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475220

Markulinčić M. Spektrofotometrijsko određivanje florotanina i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata alge Cystoseira compressa dobivenih primjenom eutektičkih otapala [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2023 January 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475220

M. Markulinčić, "Spektrofotometrijsko određivanje florotanina i antioksidacijske aktivnosti ekstrakata alge Cystoseira compressa dobivenih primjenom eutektičkih otapala", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:475220

Please login to the repository to save this object to your list.