master's thesis
Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina

Majdančić, Maja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Fruits and Vegetables Technology

Cite this document

Majdančić, M. (2022). Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414

Majdančić, Maja. "Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414

Majdančić, Maja. "Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414

Majdančić, M. (2022). 'Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 January 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414

Majdančić M. Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2023 January 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414

M. Majdančić, "Polifenoli i antioksidacijska aktivnost gelova na bazi karboksimetilceluloze i soka kupina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:734414

Please login to the repository to save this object to your list.