prikaz prve stranice dokumenta Pretilost u dječjoj dobi u Hrvatskoj - uloga prehrane, fizičke aktivnosti i vremena provedenog ispred ekrana
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Pretilost u dječjoj dobi u Hrvatskoj - uloga prehrane, fizičke aktivnosti i vremena provedenog ispred ekrana

Antunović, Klaudija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition

Cite this document

Antunović, K. (2022). Pretilost u dječjoj dobi u Hrvatskoj - uloga prehrane, fizičke aktivnosti i vremena provedenog ispred ekrana (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:881056

Antunović, Klaudija. "Pretilost u dječjoj dobi u Hrvatskoj - uloga prehrane, fizičke aktivnosti i vremena provedenog ispred ekrana." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:881056

Antunović, Klaudija. "Pretilost u dječjoj dobi u Hrvatskoj - uloga prehrane, fizičke aktivnosti i vremena provedenog ispred ekrana." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:881056

Antunović, K. (2022). 'Pretilost u dječjoj dobi u Hrvatskoj - uloga prehrane, fizičke aktivnosti i vremena provedenog ispred ekrana', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 06 December 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:881056

Antunović K. Pretilost u dječjoj dobi u Hrvatskoj - uloga prehrane, fizičke aktivnosti i vremena provedenog ispred ekrana [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2023 December 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:881056

K. Antunović, "Pretilost u dječjoj dobi u Hrvatskoj - uloga prehrane, fizičke aktivnosti i vremena provedenog ispred ekrana", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:881056

Please login to the repository to save this object to your list.