Turčinović, J. (1978). Problem dobivanja bijelog luga u pogonu poluceluloze i fizikalno-kemijski faktori koji utječu na smanjenje potrošnje kemikalije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:720018
Turčinović, Josip. "Problem dobivanja bijelog luga u pogonu poluceluloze i fizikalno-kemijski faktori koji utječu na smanjenje potrošnje kemikalije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1978. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:720018
Turčinović, Josip. "Problem dobivanja bijelog luga u pogonu poluceluloze i fizikalno-kemijski faktori koji utječu na smanjenje potrošnje kemikalije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1978. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:720018
Turčinović, J. (1978). 'Problem dobivanja bijelog luga u pogonu poluceluloze i fizikalno-kemijski faktori koji utječu na smanjenje potrošnje kemikalije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:720018
Turčinović J. Problem dobivanja bijelog luga u pogonu poluceluloze i fizikalno-kemijski faktori koji utječu na smanjenje potrošnje kemikalije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1978 [cited 2025 January 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:720018
J. Turčinović, "Problem dobivanja bijelog luga u pogonu poluceluloze i fizikalno-kemijski faktori koji utječu na smanjenje potrošnje kemikalije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1978. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:720018