prikaz prve stranice dokumenta Problem dobivanja bijelog luga u pogonu poluceluloze i fizikalno-kemijski faktori koji utječu na smanjenje potrošnje kemikalije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Problem dobivanja bijelog luga u pogonu poluceluloze i fizikalno-kemijski faktori koji utječu na smanjenje potrošnje kemikalije

Turčinović, Josip
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Turčinović, J. (1978). Problem dobivanja bijelog luga u pogonu poluceluloze i fizikalno-kemijski faktori koji utječu na smanjenje potrošnje kemikalije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:720018

Turčinović, Josip. "Problem dobivanja bijelog luga u pogonu poluceluloze i fizikalno-kemijski faktori koji utječu na smanjenje potrošnje kemikalije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1978. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:720018

Turčinović, Josip. "Problem dobivanja bijelog luga u pogonu poluceluloze i fizikalno-kemijski faktori koji utječu na smanjenje potrošnje kemikalije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1978. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:720018

Turčinović, J. (1978). 'Problem dobivanja bijelog luga u pogonu poluceluloze i fizikalno-kemijski faktori koji utječu na smanjenje potrošnje kemikalije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 06 February 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:720018

Turčinović J. Problem dobivanja bijelog luga u pogonu poluceluloze i fizikalno-kemijski faktori koji utječu na smanjenje potrošnje kemikalije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1978 [cited 2023 February 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:720018

J. Turčinović, "Problem dobivanja bijelog luga u pogonu poluceluloze i fizikalno-kemijski faktori koji utječu na smanjenje potrošnje kemikalije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1978. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:720018

Please login to the repository to save this object to your list.