Krolo, V. (1979). Određivanje aktivnosti fermenata peroksidaze u šećernoj repi u ljetno – jesenskom razdoblju (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:690184
Krolo, Vinko. "Određivanje aktivnosti fermenata peroksidaze u šećernoj repi u ljetno – jesenskom razdoblju." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:690184
Krolo, Vinko. "Određivanje aktivnosti fermenata peroksidaze u šećernoj repi u ljetno – jesenskom razdoblju." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:690184
Krolo, V. (1979). 'Određivanje aktivnosti fermenata peroksidaze u šećernoj repi u ljetno – jesenskom razdoblju', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 12 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:690184
Krolo V. Određivanje aktivnosti fermenata peroksidaze u šećernoj repi u ljetno – jesenskom razdoblju [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1979 [cited 2024 December 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:690184
V. Krolo, "Određivanje aktivnosti fermenata peroksidaze u šećernoj repi u ljetno – jesenskom razdoblju", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1979. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:690184