prikaz prve stranice dokumenta Određivanje aktivnosti fermenata peroksidaze u šećernoj repi u ljetno – jesenskom razdoblju
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje aktivnosti fermenata peroksidaze u šećernoj repi u ljetno – jesenskom razdoblju

Krolo, Vinko
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Krolo, V. (1979). Određivanje aktivnosti fermenata peroksidaze u šećernoj repi u ljetno – jesenskom razdoblju (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:690184

Krolo, Vinko. "Određivanje aktivnosti fermenata peroksidaze u šećernoj repi u ljetno – jesenskom razdoblju." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:690184

Krolo, Vinko. "Određivanje aktivnosti fermenata peroksidaze u šećernoj repi u ljetno – jesenskom razdoblju." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:690184

Krolo, V. (1979). 'Određivanje aktivnosti fermenata peroksidaze u šećernoj repi u ljetno – jesenskom razdoblju', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 12 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:690184

Krolo V. Određivanje aktivnosti fermenata peroksidaze u šećernoj repi u ljetno – jesenskom razdoblju [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1979 [cited 2024 December 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:690184

V. Krolo, "Određivanje aktivnosti fermenata peroksidaze u šećernoj repi u ljetno – jesenskom razdoblju", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1979. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:690184

Please login to the repository to save this object to your list.