Kvalitativno određivanje amino kiselina papirnom kromatografijom i proteina elektroforezom na papiru i njihovo kvantitativno određivanje spektrofotometrijskom metodom
Nađ, R. (1979). Kvalitativno određivanje amino kiselina papirnom kromatografijom i proteina elektroforezom na papiru i njihovo kvantitativno određivanje spektrofotometrijskom metodom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:964285
Nađ, Ružica. "Kvalitativno određivanje amino kiselina papirnom kromatografijom i proteina elektroforezom na papiru i njihovo kvantitativno određivanje spektrofotometrijskom metodom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:964285
Nađ, Ružica. "Kvalitativno određivanje amino kiselina papirnom kromatografijom i proteina elektroforezom na papiru i njihovo kvantitativno određivanje spektrofotometrijskom metodom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:964285
Nađ, R. (1979). 'Kvalitativno određivanje amino kiselina papirnom kromatografijom i proteina elektroforezom na papiru i njihovo kvantitativno određivanje spektrofotometrijskom metodom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 13 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:964285
Nađ R. Kvalitativno određivanje amino kiselina papirnom kromatografijom i proteina elektroforezom na papiru i njihovo kvantitativno određivanje spektrofotometrijskom metodom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1979 [cited 2024 December 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:964285
R. Nađ, "Kvalitativno određivanje amino kiselina papirnom kromatografijom i proteina elektroforezom na papiru i njihovo kvantitativno određivanje spektrofotometrijskom metodom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1979. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:964285