prikaz prve stranice dokumenta Kvalitativno određivanje amino kiselina papirnom kromatografijom i proteina elektroforezom na papiru i njihovo kvantitativno određivanje spektrofotometrijskom metodom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Kvalitativno određivanje amino kiselina papirnom kromatografijom i proteina elektroforezom na papiru i njihovo kvantitativno određivanje spektrofotometrijskom metodom

Nađ, Ružica
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Nađ, R. (1979). Kvalitativno određivanje amino kiselina papirnom kromatografijom i proteina elektroforezom na papiru i njihovo kvantitativno određivanje spektrofotometrijskom metodom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:964285

Nađ, Ružica. "Kvalitativno određivanje amino kiselina papirnom kromatografijom i proteina elektroforezom na papiru i njihovo kvantitativno određivanje spektrofotometrijskom metodom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:964285

Nađ, Ružica. "Kvalitativno određivanje amino kiselina papirnom kromatografijom i proteina elektroforezom na papiru i njihovo kvantitativno određivanje spektrofotometrijskom metodom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:964285

Nađ, R. (1979). 'Kvalitativno određivanje amino kiselina papirnom kromatografijom i proteina elektroforezom na papiru i njihovo kvantitativno određivanje spektrofotometrijskom metodom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 13 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:964285

Nađ R. Kvalitativno određivanje amino kiselina papirnom kromatografijom i proteina elektroforezom na papiru i njihovo kvantitativno određivanje spektrofotometrijskom metodom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1979 [cited 2024 December 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:964285

R. Nađ, "Kvalitativno određivanje amino kiselina papirnom kromatografijom i proteina elektroforezom na papiru i njihovo kvantitativno određivanje spektrofotometrijskom metodom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1979. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:964285

Please login to the repository to save this object to your list.