prikaz prve stranice dokumenta Određivanje reducirajućih šećera s kalijevim fericijanidom instrumentalnom metodom, te primjena u analitičkoj praksi sa upoređenjem rezultata dobivenih standardnom metodom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje reducirajućih šećera s kalijevim fericijanidom instrumentalnom metodom, te primjena u analitičkoj praksi sa upoređenjem rezultata dobivenih standardnom metodom

Majačić, Krešimir
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Majačić, K. (1980). Određivanje reducirajućih šećera s kalijevim fericijanidom instrumentalnom metodom, te primjena u analitičkoj praksi sa upoređenjem rezultata dobivenih standardnom metodom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215018

Majačić, Krešimir. "Određivanje reducirajućih šećera s kalijevim fericijanidom instrumentalnom metodom, te primjena u analitičkoj praksi sa upoređenjem rezultata dobivenih standardnom metodom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215018

Majačić, Krešimir. "Određivanje reducirajućih šećera s kalijevim fericijanidom instrumentalnom metodom, te primjena u analitičkoj praksi sa upoređenjem rezultata dobivenih standardnom metodom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1980. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215018

Majačić, K. (1980). 'Određivanje reducirajućih šećera s kalijevim fericijanidom instrumentalnom metodom, te primjena u analitičkoj praksi sa upoređenjem rezultata dobivenih standardnom metodom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 07 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215018

Majačić K. Određivanje reducirajućih šećera s kalijevim fericijanidom instrumentalnom metodom, te primjena u analitičkoj praksi sa upoređenjem rezultata dobivenih standardnom metodom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1980 [cited 2025 February 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215018

K. Majačić, "Određivanje reducirajućih šećera s kalijevim fericijanidom instrumentalnom metodom, te primjena u analitičkoj praksi sa upoređenjem rezultata dobivenih standardnom metodom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1980. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:215018

Please login to the repository to save this object to your list.