Krnić, M. (1979). Komparativno praćenje procesa proizvodnje dehidratizirane mrkve na postrojenjima pogona „Frigis“ (Osijek) i „Podravka“ (Varaždin) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685305
Krnić, Mirko. "Komparativno praćenje procesa proizvodnje dehidratizirane mrkve na postrojenjima pogona „Frigis“ (Osijek) i „Podravka“ (Varaždin)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685305
Krnić, Mirko. "Komparativno praćenje procesa proizvodnje dehidratizirane mrkve na postrojenjima pogona „Frigis“ (Osijek) i „Podravka“ (Varaždin)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 1979. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685305
Krnić, M. (1979). 'Komparativno praćenje procesa proizvodnje dehidratizirane mrkve na postrojenjima pogona „Frigis“ (Osijek) i „Podravka“ (Varaždin)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 16 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685305
Krnić M. Komparativno praćenje procesa proizvodnje dehidratizirane mrkve na postrojenjima pogona „Frigis“ (Osijek) i „Podravka“ (Varaždin) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 1979 [cited 2024 September 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685305
M. Krnić, "Komparativno praćenje procesa proizvodnje dehidratizirane mrkve na postrojenjima pogona „Frigis“ (Osijek) i „Podravka“ (Varaždin)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 1979. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:685305