prikaz prve stranice dokumenta Prednosti i nedostaci poznatih redukcijskih dijeta
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Prednosti i nedostaci poznatih redukcijskih dijeta

Škoro, Vedrana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Škoro, V. (2008). Prednosti i nedostaci poznatih redukcijskih dijeta (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902301

Škoro, Vedrana. "Prednosti i nedostaci poznatih redukcijskih dijeta." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902301

Škoro, Vedrana. "Prednosti i nedostaci poznatih redukcijskih dijeta." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902301

Škoro, V. (2008). 'Prednosti i nedostaci poznatih redukcijskih dijeta', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 18 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902301

Škoro V. Prednosti i nedostaci poznatih redukcijskih dijeta [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2008 [cited 2024 June 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902301

V. Škoro, "Prednosti i nedostaci poznatih redukcijskih dijeta", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:902301

Please login to the repository to save this object to your list.