master's thesis
Određivanje profila masnih kiselina, udjela ukupnih polifenola i antiradikalne aktivnosti morskih organizama Petrosia ficiformis i Bugula neritina

Miličević, Iva
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Food Quality

Cite this document

Miličević, I. (2022). Određivanje profila masnih kiselina, udjela ukupnih polifenola i antiradikalne aktivnosti morskih organizama Petrosia ficiformis i Bugula neritina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:388501

Miličević, Iva. "Određivanje profila masnih kiselina, udjela ukupnih polifenola i antiradikalne aktivnosti morskih organizama Petrosia ficiformis i Bugula neritina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:388501

Miličević, Iva. "Određivanje profila masnih kiselina, udjela ukupnih polifenola i antiradikalne aktivnosti morskih organizama Petrosia ficiformis i Bugula neritina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:388501

Miličević, I. (2022). 'Određivanje profila masnih kiselina, udjela ukupnih polifenola i antiradikalne aktivnosti morskih organizama Petrosia ficiformis i Bugula neritina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 January 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:388501

Miličević I. Određivanje profila masnih kiselina, udjela ukupnih polifenola i antiradikalne aktivnosti morskih organizama Petrosia ficiformis i Bugula neritina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2023 January 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:388501

I. Miličević, "Određivanje profila masnih kiselina, udjela ukupnih polifenola i antiradikalne aktivnosti morskih organizama Petrosia ficiformis i Bugula neritina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:388501

Please login to the repository to save this object to your list.