master's thesis
Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena

Vojnić, Snježana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Vojnić, S. (2022). Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149

Vojnić, Snježana. "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149

Vojnić, Snježana. "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149

Vojnić, S. (2022). 'Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 16 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149

Vojnić S. Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2025 March 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149

S. Vojnić, "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149

Please login to the repository to save this object to your list.