master's thesis
Fermentacijska aktivnost komercijalnog kvasca SafAle TM US-05 pri različitim temperaturama i utjecaj na pokazatelje kakvoće piva

Žilić, Ana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Žilić, A. (2023). Fermentacijska aktivnost komercijalnog kvasca SafAle TM US-05 pri različitim temperaturama i utjecaj na pokazatelje kakvoće piva (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840447

Žilić, Ana. "Fermentacijska aktivnost komercijalnog kvasca SafAle TM US-05 pri različitim temperaturama i utjecaj na pokazatelje kakvoće piva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840447

Žilić, Ana. "Fermentacijska aktivnost komercijalnog kvasca SafAle TM US-05 pri različitim temperaturama i utjecaj na pokazatelje kakvoće piva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840447

Žilić, A. (2023). 'Fermentacijska aktivnost komercijalnog kvasca SafAle TM US-05 pri različitim temperaturama i utjecaj na pokazatelje kakvoće piva', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840447

Žilić A. Fermentacijska aktivnost komercijalnog kvasca SafAle TM US-05 pri različitim temperaturama i utjecaj na pokazatelje kakvoće piva [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 July 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840447

A. Žilić, "Fermentacijska aktivnost komercijalnog kvasca SafAle TM US-05 pri različitim temperaturama i utjecaj na pokazatelje kakvoće piva", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840447

Please login to the repository to save this object to your list.