Pastor, R. (2009). Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914
Pastor, Rahela. "Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914
Pastor, Rahela. "Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914
Pastor, R. (2009). 'Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914
Pastor R. Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2025 January 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914
R. Pastor, "Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715914