Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Bioprocess Engineering
Cite this document
Švarc, H. (2024). Potencijal ljuske jaja kao bisorbensa za uklanjanje sintetskog bojila kongo crvenila iz vode (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744208
Švarc, Helena. "Potencijal ljuske jaja kao bisorbensa za uklanjanje sintetskog bojila kongo crvenila iz vode." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744208
Švarc, Helena. "Potencijal ljuske jaja kao bisorbensa za uklanjanje sintetskog bojila kongo crvenila iz vode." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744208
Švarc, H. (2024). 'Potencijal ljuske jaja kao bisorbensa za uklanjanje sintetskog bojila kongo crvenila iz vode', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744208
Švarc H. Potencijal ljuske jaja kao bisorbensa za uklanjanje sintetskog bojila kongo crvenila iz vode [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744208
H. Švarc, "Potencijal ljuske jaja kao bisorbensa za uklanjanje sintetskog bojila kongo crvenila iz vode", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:744208