professional thesis
Učinkovitost niskokalorijske mediteranske dijete u kombinaciji s odabranim dodacima prehrani u smanjenju i održavanju postignute tjelesne mase

Lovrenović, Mirjana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition

Cite this document

Lovrenović, M. (2024). Učinkovitost niskokalorijske mediteranske dijete u kombinaciji s odabranim dodacima prehrani u smanjenju i održavanju postignute tjelesne mase (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:019674

Lovrenović, Mirjana. "Učinkovitost niskokalorijske mediteranske dijete u kombinaciji s odabranim dodacima prehrani u smanjenju i održavanju postignute tjelesne mase." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:019674

Lovrenović, Mirjana. "Učinkovitost niskokalorijske mediteranske dijete u kombinaciji s odabranim dodacima prehrani u smanjenju i održavanju postignute tjelesne mase." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:019674

Lovrenović, M. (2024). 'Učinkovitost niskokalorijske mediteranske dijete u kombinaciji s odabranim dodacima prehrani u smanjenju i održavanju postignute tjelesne mase', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:019674

Lovrenović M. Učinkovitost niskokalorijske mediteranske dijete u kombinaciji s odabranim dodacima prehrani u smanjenju i održavanju postignute tjelesne mase [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 June 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:019674

M. Lovrenović, "Učinkovitost niskokalorijske mediteranske dijete u kombinaciji s odabranim dodacima prehrani u smanjenju i održavanju postignute tjelesne mase", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:019674

Please login to the repository to save this object to your list.