Barić, K. (2024). Primjena brašna pogače lana kao zamjene za mlijeko u prahu u proizvodnji sladoleda (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526550
Barić, Kristina. "Primjena brašna pogače lana kao zamjene za mlijeko u prahu u proizvodnji sladoleda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526550
Barić, Kristina. "Primjena brašna pogače lana kao zamjene za mlijeko u prahu u proizvodnji sladoleda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526550
Barić, K. (2024). 'Primjena brašna pogače lana kao zamjene za mlijeko u prahu u proizvodnji sladoleda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526550
Barić K. Primjena brašna pogače lana kao zamjene za mlijeko u prahu u proizvodnji sladoleda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526550
K. Barić, "Primjena brašna pogače lana kao zamjene za mlijeko u prahu u proizvodnji sladoleda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:526550