Obradović, J. (2024). Važnost migracijskih i permeacijskih procesa za pakirano pivo (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:203246
Obradović, Jovana. "Važnost migracijskih i permeacijskih procesa za pakirano pivo." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:203246
Obradović, Jovana. "Važnost migracijskih i permeacijskih procesa za pakirano pivo." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:203246
Obradović, J. (2024). 'Važnost migracijskih i permeacijskih procesa za pakirano pivo', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 31 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:203246
Obradović J. Važnost migracijskih i permeacijskih procesa za pakirano pivo [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:203246
J. Obradović, "Važnost migracijskih i permeacijskih procesa za pakirano pivo", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:203246