Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods Engineering Chemistry
Cite this document
Dukši, J. (2024). Elektrokemijska karakterizacija čaja od mente na površini dijamantne elektrode dopirane borom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:790056
Dukši, Jelena. "Elektrokemijska karakterizacija čaja od mente na površini dijamantne elektrode dopirane borom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:790056
Dukši, Jelena. "Elektrokemijska karakterizacija čaja od mente na površini dijamantne elektrode dopirane borom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:790056
Dukši, J. (2024). 'Elektrokemijska karakterizacija čaja od mente na površini dijamantne elektrode dopirane borom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 11 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:790056
Dukši J. Elektrokemijska karakterizacija čaja od mente na površini dijamantne elektrode dopirane borom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 11] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:790056
J. Dukši, "Elektrokemijska karakterizacija čaja od mente na površini dijamantne elektrode dopirane borom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:790056