postgraduate specialist thesis
Procjena znanja liječnika različitih specijalizacija o prehrani prilagođenoj odabranim kroničnim nezaraznim bolestima

Krejić, Dejana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition

Cite this document

Krejić, D. (2025). Procjena znanja liječnika različitih specijalizacija o prehrani prilagođenoj odabranim kroničnim nezaraznim bolestima (Postgraduate specialist thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726037

Krejić, Dejana. "Procjena znanja liječnika različitih specijalizacija o prehrani prilagođenoj odabranim kroničnim nezaraznim bolestima." Postgraduate specialist thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726037

Krejić, Dejana. "Procjena znanja liječnika različitih specijalizacija o prehrani prilagođenoj odabranim kroničnim nezaraznim bolestima." Postgraduate specialist thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726037

Krejić, D. (2025). 'Procjena znanja liječnika različitih specijalizacija o prehrani prilagođenoj odabranim kroničnim nezaraznim bolestima', Postgraduate specialist thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726037

Krejić D. Procjena znanja liječnika različitih specijalizacija o prehrani prilagođenoj odabranim kroničnim nezaraznim bolestima [Postgraduate specialist thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2025 [cited 2025 February 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726037

D. Krejić, "Procjena znanja liječnika različitih specijalizacija o prehrani prilagođenoj odabranim kroničnim nezaraznim bolestima", Postgraduate specialist thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2025. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:726037

Please login to the repository to save this object to your list.