Moslavac, T., Pozderović, A., Pichler, A. & Volmut, K. (2011). Komparativna studija oksidacijske stabilnosti jestivih ulja sa Schaal oven testom i Rancimat metodom. In D. Šubarić, (Ed.), M. Planinić, (Ed.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova (pp. 353-360). Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:996005
Moslavac, Tihomir, et al. "Komparativna studija oksidacijske stabilnosti jestivih ulja sa Schaal oven testom i Rancimat metodom." Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, edited by Drago Šubarić, edited by Mirela Planinić, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011, pp. 353-360. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:996005
Moslavac, Tihomir, Andrija Pozderović, Anita Pichler and Katica Volmut. "Komparativna studija oksidacijske stabilnosti jestivih ulja sa Schaal oven testom i Rancimat metodom." In Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, 353-360. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. Accessed 2025 March 14. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:996005
Moslavac, T., et al. (2011) 'Komparativna studija oksidacijske stabilnosti jestivih ulja sa Schaal oven testom i Rancimat metodom', in Šubarić, D. (ed.), Planinić, M. (ed.), Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), Osijek, pp. 353-360. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:996005 (Accessed 14 March 2025)
Moslavac T, Pozderović A, Pichler A, Volmut K. Komparativna studija oksidacijske stabilnosti jestivih ulja sa Schaal oven testom i Rancimat metodom. In: D. Šubarić, ed., M. Planinić, ed. Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI); 2011. Pp. 353-360. [cited 2025 March 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:996005
T. Moslavac, A. Pozderović, A. Pichler and K. Volmut, "Komparativna studija oksidacijske stabilnosti jestivih ulja sa Schaal oven testom i Rancimat metodom", Ružičkini dani : 13. međunarodni znanstveno-stručni skup Ružičkini dani "Danas znanost - sutra industrija" : zbornik radova, D. Šubarić and M. Planinić, Eds. Osijek: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2011. [Online] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:996005 [Accessed: 14 March 2025]