Džambo, A. (2010). Proizvodnja fermentiranih mliječnih proizvoda (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:138594
Džambo, Ana. "Proizvodnja fermentiranih mliječnih proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:138594
Džambo, Ana. "Proizvodnja fermentiranih mliječnih proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:138594
Džambo, A. (2010). 'Proizvodnja fermentiranih mliječnih proizvoda', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:138594
Džambo A. Proizvodnja fermentiranih mliječnih proizvoda [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2025 January 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:138594
A. Džambo, "Proizvodnja fermentiranih mliječnih proizvoda", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:138594