prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje sastava paste za pranje ruku s dodatkom zemlje za bijeljenje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Optimiranje sastava paste za pranje ruku s dodatkom zemlje za bijeljenje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja

Grbec, Valentina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Grbec, V. (2011). Optimiranje sastava paste za pranje ruku s dodatkom zemlje za bijeljenje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385642

Grbec, Valentina. "Optimiranje sastava paste za pranje ruku s dodatkom zemlje za bijeljenje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385642

Grbec, Valentina. "Optimiranje sastava paste za pranje ruku s dodatkom zemlje za bijeljenje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385642

Grbec, V. (2011). 'Optimiranje sastava paste za pranje ruku s dodatkom zemlje za bijeljenje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385642

Grbec V. Optimiranje sastava paste za pranje ruku s dodatkom zemlje za bijeljenje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2020 September 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385642

V. Grbec, "Optimiranje sastava paste za pranje ruku s dodatkom zemlje za bijeljenje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:385642

Islandora Bookmark - Please login to use this feature