prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja

Vuković, Danijela
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Vuković, D. (2010). Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Vuković, Danijela. "Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Vuković, Danijela. "Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Vuković, D. (2010). 'Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Vuković D. Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 June 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

D. Vuković, "Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Please login to the repository to save this object to your list.