Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja

Danijela Vuković (2010)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Cite this document

Vuković, D. (2010). Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Vuković, Danijela. "Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Vuković, Danijela. "Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Vuković, D. (2010). 'Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 06 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Vuković D. Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2020 April 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

D. Vuković, "Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:682939

Islandora Bookmark - Please login to use this feature