prikaz prve stranice dokumenta Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja

Kanižaj, Marijana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology

Cite this document

Kanižaj, M. (2009). Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112195

Kanižaj, Marijana. "Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112195

Kanižaj, Marijana. "Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112195

Kanižaj, M. (2009). 'Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112195

Kanižaj M. Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2020 September 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112195

M. Kanižaj, "Inhibicija bakterije Yersinia enterocolitica bifidogenim kravljim, kozjim i sojinim mlijekom s dodatkom meda tijekom čuvanja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:112195

Islandora Bookmark - Please login to use this feature