Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Biochemistry and Toxicology
Ivančić, N. (2009). Koncentracija i raspoloživost selenija u tlu, razine u kukuruzu i potencijalna veza s etiologijom endemske nefropatije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:573896
Ivančić, Nikolina. "Koncentracija i raspoloživost selenija u tlu, razine u kukuruzu i potencijalna veza s etiologijom endemske nefropatije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:573896
Ivančić, Nikolina. "Koncentracija i raspoloživost selenija u tlu, razine u kukuruzu i potencijalna veza s etiologijom endemske nefropatije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:573896
Ivančić, N. (2009). 'Koncentracija i raspoloživost selenija u tlu, razine u kukuruzu i potencijalna veza s etiologijom endemske nefropatije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 01 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:573896
Ivančić N. Koncentracija i raspoloživost selenija u tlu, razine u kukuruzu i potencijalna veza s etiologijom endemske nefropatije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2025 February 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:573896
N. Ivančić, "Koncentracija i raspoloživost selenija u tlu, razine u kukuruzu i potencijalna veza s etiologijom endemske nefropatije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:573896