prikaz prve stranice dokumenta Utvrđivanje uzroka korozije i oštećenja konstrukcijskih materijala u tehnološkom postupku priprave pitke vode
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utvrđivanje uzroka korozije i oštećenja konstrukcijskih materijala u tehnološkom postupku priprave pitke vode

Grbec, Martina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Process Design and Construction Materials

Cite this document

Grbec, M. (2009). Utvrđivanje uzroka korozije i oštećenja konstrukcijskih materijala u tehnološkom postupku priprave pitke vode (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046410

Grbec, Martina. "Utvrđivanje uzroka korozije i oštećenja konstrukcijskih materijala u tehnološkom postupku priprave pitke vode." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046410

Grbec, Martina. "Utvrđivanje uzroka korozije i oštećenja konstrukcijskih materijala u tehnološkom postupku priprave pitke vode." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046410

Grbec, M. (2009). 'Utvrđivanje uzroka korozije i oštećenja konstrukcijskih materijala u tehnološkom postupku priprave pitke vode', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 28 January 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046410

Grbec M. Utvrđivanje uzroka korozije i oštećenja konstrukcijskih materijala u tehnološkom postupku priprave pitke vode [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2023 January 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046410

M. Grbec, "Utvrđivanje uzroka korozije i oštećenja konstrukcijskih materijala u tehnološkom postupku priprave pitke vode", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:046410

Please login to the repository to save this object to your list.