prikaz prve stranice dokumenta Modeliranje i optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije ukupnih polifenola iz konvencionalno uzgojenog zrna soje
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Modeliranje i optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije ukupnih polifenola iz konvencionalno uzgojenog zrna soje

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation

Cite this document

Ćosić, A. (2009). Modeliranje i optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije ukupnih polifenola iz konvencionalno uzgojenog zrna soje (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319896

Ćosić, Anita. "Modeliranje i optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije ukupnih polifenola iz konvencionalno uzgojenog zrna soje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319896

Ćosić, Anita. "Modeliranje i optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije ukupnih polifenola iz konvencionalno uzgojenog zrna soje." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319896

Ćosić, A. (2009). 'Modeliranje i optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije ukupnih polifenola iz konvencionalno uzgojenog zrna soje', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319896

Ćosić A. Modeliranje i optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije ukupnih polifenola iz konvencionalno uzgojenog zrna soje [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2009 [cited 2020 September 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319896

A. Ćosić, "Modeliranje i optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije ukupnih polifenola iz konvencionalno uzgojenog zrna soje", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:319896

Islandora Bookmark - Please login to use this feature