Tomičić, T. (2013). Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:868215
Tomičić, Tea. "Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:868215
Tomičić, Tea. "Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:868215
Tomičić, T. (2013). 'Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:868215
Tomičić T. Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:868215
T. Tomičić, "Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:868215