prikaz prve stranice dokumenta Antifungalni učinak eteričnog ulja majčine dušice i timola na plijesni vrste Aspergillus flavus i Aspergillus oryzae
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Antifungalni učinak eteričnog ulja majčine dušice i timola na plijesni vrste Aspergillus flavus i Aspergillus oryzae

Debelić, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Biology and Microbiology

Cite this document

Debelić, I. (2013). Antifungalni učinak eteričnog ulja majčine dušice i timola na plijesni vrste Aspergillus flavus i Aspergillus oryzae (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:908285

Debelić, Ivana. "Antifungalni učinak eteričnog ulja majčine dušice i timola na plijesni vrste Aspergillus flavus i Aspergillus oryzae." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:908285

Debelić, Ivana. "Antifungalni učinak eteričnog ulja majčine dušice i timola na plijesni vrste Aspergillus flavus i Aspergillus oryzae." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:908285

Debelić, I. (2013). 'Antifungalni učinak eteričnog ulja majčine dušice i timola na plijesni vrste Aspergillus flavus i Aspergillus oryzae', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:908285

Debelić I. Antifungalni učinak eteričnog ulja majčine dušice i timola na plijesni vrste Aspergillus flavus i Aspergillus oryzae [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2020 October 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:908285

I. Debelić, "Antifungalni učinak eteričnog ulja majčine dušice i timola na plijesni vrste Aspergillus flavus i Aspergillus oryzae", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:908285

Islandora Bookmark - Please login to use this feature