prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa)

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods

Cite this document

Kovač, M. (2013). Utjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567249

Kovač, Marija. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567249

Kovač, Marija. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567249

Kovač, M. (2013). 'Utjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 November 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567249

Kovač M. Utjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2021 November 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567249

M. Kovač, "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567249

Please login to the repository to save this object to your list.