prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije

Mikić, Gorana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Chemistry and Ecology

Cite this document

Mikić, G. (2013). Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835

Mikić, Gorana. "Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835

Mikić, Gorana. "Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835

Mikić, G. (2013). 'Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835

Mikić G. Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2020 September 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835

G. Mikić, "Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835

Islandora Bookmark - Please login to use this feature