prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata

Vračević, Ružica
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Vračević, R. (2012). Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Vračević, Ružica. "Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Vračević, Ružica. "Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Vračević, R. (2012). 'Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Vračević R. Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2020 November 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

R. Vračević, "Utjecaj vlažnosti pšenične krupice na svojstva ekstrudata", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:434870

Islandora Bookmark - Please login to use this feature