prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice

Bojanić, Maria
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Bojanić, M. (2012). Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

Bojanić, Maria. "Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

Bojanić, Maria. "Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

Bojanić, M. (2012). 'Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 27 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

Bojanić M. Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 March 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

M. Bojanić, "Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

Please login to the repository to save this object to your list.