Varga, L. (2012). Permeabilizacija stanične stjenke kvasca Saccharomyces cerevisiae pomoću različitih organskih otapala (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:273214
Varga, Lana. "Permeabilizacija stanične stjenke kvasca Saccharomyces cerevisiae pomoću različitih organskih otapala." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:273214
Varga, Lana. "Permeabilizacija stanične stjenke kvasca Saccharomyces cerevisiae pomoću različitih organskih otapala." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:273214
Varga, L. (2012). 'Permeabilizacija stanične stjenke kvasca Saccharomyces cerevisiae pomoću različitih organskih otapala', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:273214
Varga L. Permeabilizacija stanične stjenke kvasca Saccharomyces cerevisiae pomoću različitih organskih otapala [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2024 September 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:273214
L. Varga, "Permeabilizacija stanične stjenke kvasca Saccharomyces cerevisiae pomoću različitih organskih otapala", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:273214