prikaz prve stranice dokumenta Antifungalni učinak eteričnih ulja Cinnamomum cassia i Litsea cubeba na odabrane plijesni roda Penicillium pri aw 1 i 0,95
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Antifungalni učinak eteričnih ulja Cinnamomum cassia i Litsea cubeba na odabrane plijesni roda Penicillium pri aw 1 i 0,95

Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Biology and Microbiology

Cite this document

Nujić, M. (2011). Antifungalni učinak eteričnih ulja Cinnamomum cassia i Litsea cubeba na odabrane plijesni roda Penicillium pri aw 1 i 0,95 (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:856148

Nujić, Marija. "Antifungalni učinak eteričnih ulja Cinnamomum cassia i Litsea cubeba na odabrane plijesni roda Penicillium pri aw 1 i 0,95." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:856148

Nujić, Marija. "Antifungalni učinak eteričnih ulja Cinnamomum cassia i Litsea cubeba na odabrane plijesni roda Penicillium pri aw 1 i 0,95." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:856148

Nujić, M. (2011). 'Antifungalni učinak eteričnih ulja Cinnamomum cassia i Litsea cubeba na odabrane plijesni roda Penicillium pri aw 1 i 0,95', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:856148

Nujić M. Antifungalni učinak eteričnih ulja Cinnamomum cassia i Litsea cubeba na odabrane plijesni roda Penicillium pri aw 1 i 0,95 [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2020 October 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:856148

M. Nujić, "Antifungalni učinak eteričnih ulja Cinnamomum cassia i Litsea cubeba na odabrane plijesni roda Penicillium pri aw 1 i 0,95", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:856148

Islandora Bookmark - Please login to use this feature