prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak
Access restricted to students and staff of home institution
professional thesis
Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak

Sajdl, Maja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Sajdl, M. (2013). Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977

Sajdl, Maja. "Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977

Sajdl, Maja. "Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977

Sajdl, M. (2013). 'Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977

Sajdl M. Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977

M. Sajdl, "Utjecaj različitih antioksidansa i biljnih ekstrakata na stabilnost žitarica za doručak", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176977

Please login to the repository to save this object to your list.