prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom fermentacije kiselog tijesta na parametre kvalitete kruha
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom fermentacije kiselog tijesta na parametre kvalitete kruha

Tosenberger, Mihaela
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Tosenberger, M. (2010). Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom fermentacije kiselog tijesta na parametre kvalitete kruha (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:029969

Tosenberger, Mihaela. "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom fermentacije kiselog tijesta na parametre kvalitete kruha." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:029969

Tosenberger, Mihaela. "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom fermentacije kiselog tijesta na parametre kvalitete kruha." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:029969

Tosenberger, M. (2010). 'Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom fermentacije kiselog tijesta na parametre kvalitete kruha', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 June 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:029969

Tosenberger M. Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom fermentacije kiselog tijesta na parametre kvalitete kruha [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2010 [cited 2024 June 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:029969

M. Tosenberger, "Utjecaj promjene procesnih parametara tijekom fermentacije kiselog tijesta na parametre kvalitete kruha", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:029969

Please login to the repository to save this object to your list.