Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Chemistry and Ecology
Kljaić, V. (2011). Poboljšanje kakvoće vode za piće primjenom različitih adsorbenasa pomoću kućnog filtra (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:903282
Kljaić, Veljka. "Poboljšanje kakvoće vode za piće primjenom različitih adsorbenasa pomoću kućnog filtra." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:903282
Kljaić, Veljka. "Poboljšanje kakvoće vode za piće primjenom različitih adsorbenasa pomoću kućnog filtra." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:903282
Kljaić, V. (2011). 'Poboljšanje kakvoće vode za piće primjenom različitih adsorbenasa pomoću kućnog filtra', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 04 October 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:903282
Kljaić V. Poboljšanje kakvoće vode za piće primjenom različitih adsorbenasa pomoću kućnog filtra [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2023 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:903282
V. Kljaić, "Poboljšanje kakvoće vode za piće primjenom različitih adsorbenasa pomoću kućnog filtra", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:903282