prikaz prve stranice dokumenta Sprječavanje genotoksičnog učinka ohratoksina i aflatoksina B1 ekstraktima vrsta roda Echinacea L. i Castanea Mill.
Access restricted to students and staff of home institution
doctoral thesis
Sprječavanje genotoksičnog učinka ohratoksina i aflatoksina B1 ekstraktima vrsta roda Echinacea L. i Castanea Mill.

Jukić, Huska
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Biochemistry and Toxicology

Cite this document

Jukić, H. (2012). Sprječavanje genotoksičnog učinka ohratoksina i aflatoksina B1 ekstraktima vrsta roda Echinacea L. i Castanea Mill. (Doctoral thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362347

Jukić, Huska. "Sprječavanje genotoksičnog učinka ohratoksina i aflatoksina B1 ekstraktima vrsta roda Echinacea L. i Castanea Mill.." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362347

Jukić, Huska. "Sprječavanje genotoksičnog učinka ohratoksina i aflatoksina B1 ekstraktima vrsta roda Echinacea L. i Castanea Mill.." Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362347

Jukić, H. (2012). 'Sprječavanje genotoksičnog učinka ohratoksina i aflatoksina B1 ekstraktima vrsta roda Echinacea L. i Castanea Mill.', Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 November 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362347

Jukić H. Sprječavanje genotoksičnog učinka ohratoksina i aflatoksina B1 ekstraktima vrsta roda Echinacea L. i Castanea Mill. [Doctoral thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2020 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362347

H. Jukić, "Sprječavanje genotoksičnog učinka ohratoksina i aflatoksina B1 ekstraktima vrsta roda Echinacea L. i Castanea Mill.", Doctoral thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:362347

Islandora Bookmark - Please login to use this feature