Skip to main content
Hrvatski
Home
About repository
Contact
Instructions and manuals
Browse
By Author
By Year
By Organizational unit
By Scientific field
By Object type
All documents
More...
Advanced search
Upload
Search Term
this repository
all repositories in DABAR
Grid view
List view
Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma
Maja Kotris
Primjena eutektičkih otapala u ekstrakciji hesperidina iz kora mandarina
Filip Kolarević
Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije
Dorotea Fišer
Spektri masa i NMR spektri (1H i 13C) sintetiziranih kumarina, rodanina i tiazolidindiona
Melita Lončarić
Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i ulja koštice grožđa
Korana Cindrić
Utjecaj biološke obrade kukuruzovine s Trametes versicolor na sadržaj ukupnih i pojedinačnih sirovih vlakana
Ana Sluganović
Utjecaj tropa aronije na proizvodnju ekstrudiranih snack proizvoda
Ena Lukanec