Skip to main content
  • Hrvatski
  • Home
  • About repository
  • Contact
  • Instructions and manuals
Home
  • Browse
    • By Author
    • By Year
    • By Organizational unit
    • By Scientific field
    • By Object type
    • All documents
    • More...
  • Advanced search
  • Upload
Digital academic archives and repositories
Login with your AAI@EduHr electronic identity
AAI@EduHr logo

Statistics

Total
:total
Percentage of open access objects
:open access percent
Visit statistics
Publication statistics
  • Grid view
  • List view
Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma
Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma
Maja Kotris
Primjena eutektičkih otapala u ekstrakciji hesperidina iz kora mandarina
Primjena eutektičkih otapala u ekstrakciji hesperidina iz kora mandarina
Filip Kolarević
Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije
Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije
Dorotea Fišer
Spektri masa i NMR spektri (1H i 13C) sintetiziranih kumarina, rodanina i tiazolidindiona
Spektri masa i NMR spektri (1H i 13C) sintetiziranih kumarina, rodanina i tiazolidindiona
Melita Lončarić
Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i ulja koštice grožđa
Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i ulja koštice grožđa
Korana Cindrić
Utjecaj biološke obrade kukuruzovine s Trametes versicolor na sadržaj ukupnih i pojedinačnih sirovih vlakana
Utjecaj biološke obrade kukuruzovine s Trametes versicolor na sadržaj ukupnih i pojedinačnih sirovih vlakana
Ana Sluganović
Utjecaj tropa aronije na proizvodnju ekstrudiranih snack proizvoda
Utjecaj tropa aronije na proizvodnju ekstrudiranih snack proizvoda
Ena Lukanec

Repository policies   Contact   

Dabar: Digital academic archives and repositories