Skip to main content
Hrvatski
Home
About repository
Contact
Instructions and manuals
Browse
By Author
By Year
By Organizational unit
By Scientific field
By Object type
All documents
More...
Advanced search
Upload
Search Term
this repository
all repositories in DABAR
Grid view
List view
Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma
Maja Kotris
Primjena eutektičkih otapala u ekstrakciji hesperidina iz kora mandarina
Filip Kolarević
Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije
Dorotea Fišer
Spektri masa i NMR spektri (1H i 13C) sintetiziranih kumarina, rodanina i tiazolidindiona
Melita Lončarić
Unos začina i razine 8-hidroksideoksigvanozina u urinu
Nikolina Budimir
Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i ulja koštice grožđa
Korana Cindrić
Utjecaj biološke obrade kukuruzovine s Trametes versicolor na sadržaj ukupnih i pojedinačnih sirovih vlakana
Ana Sluganović
Utjecaj klasične i ultrazvukom potpomognute maceracije na udio kanabidiola i kanabidiolne kiseline iz cvatova industrijske konoplje
Anita Čogelja
Utjecaj sorte, stupnja zrelosti plodova masline i temperature čuvanja djevičanskog maslinovog ulja na sastav i koncentracije sterola te alifatskih i triterpenskih alkohola
Marina Lukić
Utjecaj tropa aronije na proizvodnju ekstrudiranih snack proizvoda
Ena Lukanec