Skip to main content
  • English
  • Početna
  • O repozitoriju
  • Kontakt
  • Upute i priručnici
Home
  • Pregledavanje
    • Prema autoru
    • Prema godini
    • Prema organizacijskoj jedinici
    • Prema području
    • Prema vrsti rada
    • Svih dokumenata
    • Više...
  • Napredno pretraživanje
  • Pohranjivanje
Digitalni akademski arhivi i repozitoriji
Prijavite se sa svojim elektroničkim identitetom u sustavu AAI@EduHr
AAI@EduHr logo

Statistika

Ukupan broj objekata
:total
Postotak objekata u otvorenom pristupu
:open access percent
Statistika posjećenosti
Statistika objava
Izvještajni sustav
  • Grid view
  • List view
Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma
Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma
Maja Kotris
Primjena eutektičkih otapala u ekstrakciji hesperidina iz kora mandarina
Primjena eutektičkih otapala u ekstrakciji hesperidina iz kora mandarina
Filip Kolarević
Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije
Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije
Dorotea Fišer
Spektri masa i NMR spektri (1H i 13C) sintetiziranih kumarina, rodanina i tiazolidindiona
Spektri masa i NMR spektri (1H i 13C) sintetiziranih kumarina, rodanina i tiazolidindiona
Melita Lončarić
Unos začina i razine 8-hidroksideoksigvanozina u urinu
Unos začina i razine 8-hidroksideoksigvanozina u urinu
Nikolina Budimir
Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i ulja koštice grožđa
Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i ulja koštice grožđa
Korana Cindrić
Utjecaj biološke obrade kukuruzovine s Trametes versicolor na sadržaj ukupnih i pojedinačnih sirovih vlakana
Utjecaj biološke obrade kukuruzovine s Trametes versicolor na sadržaj ukupnih i pojedinačnih sirovih vlakana
Ana Sluganović
Utjecaj klasične i ultrazvukom potpomognute maceracije na udio kanabidiola i kanabidiolne kiseline iz cvatova industrijske konoplje
Utjecaj klasične i ultrazvukom potpomognute maceracije na udio kanabidiola i kanabidiolne kiseline iz cvatova industrijske konoplje
Anita Čogelja
Utjecaj sorte, stupnja zrelosti plodova masline i temperature čuvanja djevičanskog maslinovog ulja na sastav i koncentracije sterola te alifatskih i triterpenskih alkohola
Utjecaj sorte, stupnja zrelosti plodova masline i temperature čuvanja djevičanskog maslinovog ulja na sastav i koncentracije sterola te alifatskih i triterpenskih alkohola
Marina Lukić
Utjecaj tropa aronije na proizvodnju ekstrudiranih snack proizvoda
Utjecaj tropa aronije na proizvodnju ekstrudiranih snack proizvoda
Ena Lukanec

Politike repozitorija   Kontakt    

Srce: Digital academic archives and repositoriesDabar: Digital academic archives and repositories