Skip to main content
English
Početna
O repozitoriju
Kontakt
Upute i priručnici
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Svih dokumenata
Više...
Napredno pretraživanje
Pohranjivanje
Search Term
ovaj repozitorij
sve repozitorije u Dabru
Grid view
List view
Optimiranje postupka namakanja i klijanja golozrnog ječma
Maja Kotris
Primjena eutektičkih otapala u ekstrakciji hesperidina iz kora mandarina
Filip Kolarević
Sastav masnih kiselina različitih vrsta čokolada određen metodom plinske kromatografije
Dorotea Fišer
Spektri masa i NMR spektri (1H i 13C) sintetiziranih kumarina, rodanina i tiazolidindiona
Melita Lončarić
Unos začina i razine 8-hidroksideoksigvanozina u urinu
Nikolina Budimir
Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i ulja koštice grožđa
Korana Cindrić
Utjecaj biološke obrade kukuruzovine s Trametes versicolor na sadržaj ukupnih i pojedinačnih sirovih vlakana
Ana Sluganović
Utjecaj klasične i ultrazvukom potpomognute maceracije na udio kanabidiola i kanabidiolne kiseline iz cvatova industrijske konoplje
Anita Čogelja
Utjecaj sorte, stupnja zrelosti plodova masline i temperature čuvanja djevičanskog maslinovog ulja na sastav i koncentracije sterola te alifatskih i triterpenskih alkohola
Marina Lukić
Utjecaj tropa aronije na proizvodnju ekstrudiranih snack proizvoda
Ena Lukanec