Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food and Nutrition Research Sub-department of Food Quality
Cite this document
Jakovljević, M. (2016). Primjena tekućinske kromatografije na određivanje (2E)-10-hidroksidec-2-enske kiseline u matičnoj mliječi (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185700
Jakovljević, Martina. "Primjena tekućinske kromatografije na određivanje (2E)-10-hidroksidec-2-enske kiseline u matičnoj mliječi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185700
Jakovljević, Martina. "Primjena tekućinske kromatografije na određivanje (2E)-10-hidroksidec-2-enske kiseline u matičnoj mliječi." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185700
Jakovljević, M. (2016). 'Primjena tekućinske kromatografije na određivanje (2E)-10-hidroksidec-2-enske kiseline u matičnoj mliječi', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 06 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185700
Jakovljević M. Primjena tekućinske kromatografije na određivanje (2E)-10-hidroksidec-2-enske kiseline u matičnoj mliječi [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2024 November 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185700
M. Jakovljević, "Primjena tekućinske kromatografije na određivanje (2E)-10-hidroksidec-2-enske kiseline u matičnoj mliječi", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185700