professional thesis
Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske

Ćorić, Nevena
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition

Cite this document

Ćorić, N. (2017). Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336

Ćorić, Nevena. "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336

Ćorić, Nevena. "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336

Ćorić, N. (2017). 'Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 23 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336

Ćorić N. Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2024 March 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336

N. Ćorić, "Konzumacija pekarskih proizvoda i procjena unosa soli odrasle populacije tri regije Hrvatske", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008336

Please login to the repository to save this object to your list.